Hygiëne met de kracht van kleur: Signature COLOUR

Kleur beïnvloedt de stemming en het gedrag van mensen. Een kleur kan energie, vertrouwen of inspiratie geven. Uit de kleurpsychologie is bekend welke invloed kleuren hebben. Initial heeft 9 kleuren geselecteerd voor de Signature COLOUR range. Iedere kleur heeft een eigen positieve werking en u kunt de kleur kiezen die het beste past bij uw organisatie. Kleur in de sanitaire ruimte geeft u veel voordelen: meer aandacht voor handhygiëne en dus minder ziekteverzuim, hogere medewerkerstevredenheid met betere werkprestaties en een positieve uitstraling bij bezoekers.

Profiteert u ook van de kracht van kleur in de sanitaire ruimte én van de superieure hygiënekwaliteit van de Signaturelijn?

 

De kleuren van Signature COLOUR

Rood
Onze rode Signature producten zijn opwekkend, energiek en brengen een directe reactie teweeg. Deze kleur heeft het vermogen om uw werknemers en klanten enthousiast te maken.
 rood
Groen
Rustgevend groen wordt gelinkt aan overvloed, verfrissing en harmonie. Een scherper bewustzijn en gevoelens van verfrissing moedigen goede hygiënege­woonten daadwerkelijk aan.
 groen
Blauw
Blauw heeft een mentale invloed op toiletgebruikers, wekt een gevoel van vertrouwen op, en bevordert helder denken en efficiëntie – belangrijk voor de productiviteit van werknemers.
 blauw
Turkoois
Turkoois is waarschijnlijk de meest inspirerende kleur van allemaal, die een diepgaande, instinctieve reactie opwekt. Turkoois doet denken aan de oceaan;
deze frisse, zuivere kleur stimuleert hygiëne.
 turkoois-2
Roze
Signature dispensers in deze zachte, warme kleur tonen uw toe­gewijde aandacht voor hygiëne aan. Geen enkele kleur drukt deze zorg beter uit dan roze, dat zo het gevoel van welzijn verhoogt.
 roze
Paars
De luxueuze paarse Signature productlijn staat voor authenticiteit, kwaliteit en visie. Paars heeft een positieve invloed op het gevoel van waardering en de perceptie van uw merk.
 paars
Geel
Geel is psychologisch de sterkste kleur die voor optimisme zorgt en vertrouwen inboezemt. Daardoor versterkt geel het zelfbewustzijn, wat een positieve impact heeft op persoonlijke hygiënenormen.
 geel
Zwart
Deze prestigieuze kleur geeft een stijlvolle indruk, straalt autoriteit en kracht uit. Zwart staat voor zelfbeheersing en discipline, onafhankelijkheid en wilskracht.
 zwart
Champagne
Deze verfijnde elegante en rijke kleur straalt luxe uit.
 goud